Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - آيا تا حالا به اين فکر افتاده ايد که براي خودتان يک کارت ويزيت مجازي بسازيد؟ يک کارت منحصر به فرد که افراد از سراسر دنيا بتوانند از طريق آن به تمام راه هاي ارتباطي شما دسترسي داشته باشند؟
به گزارش جام‌جم آنلاين به نقل از ديجياتو، اگر نياز به چنين چيزي را در زندگي آنلاين تان احساس مي کنيد، امروز Spectrums را به شما معرفي مي کنيم؛ يک اپليکيشن نوپا که روي ساخت کارت ويزيت مجازي متمرکز شده، اما امکانات يک شبکه اجتماعي آماتور را هم در اختيارتان قرار مي دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسپکترومز ترکيب جالبي است از پيام رسان ها و شبکه هاي اجتماعي محبوب ايراني ها؛ هم مثل تلگرام امکان پيام رساني و ساخت «کانال» دارد، هم مثل LINE امکان پيدا کردن افراد دور و بر را به شما مي دهد و هم مي توانيد مثل شبکه اجتماعي پروفايل در آن براي خودتان يک کارت ويزيت مجازي بسازيد.

پروفايل هر شخص در اسپکترومز، در حکم کارت ويزيت مجازي او عمل مي کند؛ صفحه اي که مي توان در آن تمام راه هاي ارتباطي آنلاين و حتي آفلاين را وارد کرد.
پس از ثبت نام در اين اپ، به شما يک شناسه يکتا تحت عنوان SID (اسپکترومز آيدي) اعطا مي شود. حالا مي توانيد با داشتن اين شناسه به يک باره تمام راه هاي ارتباطي آنلاين و آفلاين تان را با ديگران به اشتراک بگذاريد. اما چگونه؟
وقتي در اسپکترومز پروفايل مي سازيد، قادريد هر چه پروفايل در شبکه هاي اجتماعي و پيام رسان ها و وبسايت ها داريد را در ستوني به اسم Networks وارد کنيد؛ از پروفايل اينستاگرام و آيدي تلگرام گرفته تا لينکدين و ايميل و شماره تلفن و اسنپ چت و پينترست و هر چيز ديگري که فکرش را بکنيد.
در اين صورت وقتي SID تان را به شکل لينک با ديگران به اشتراک مي گذاريد، افراد مي توانند به يک باره تمام راه هاي دسترسي آنلاين به شما را ببينند. در واقع شما با اين کار، کارت ويزيت مجازي تان را در اختيار ديگران گذاشته ايد.
اسپکترومز ترکيب جالبي است از پيام رسان ها و شبکه هاي اجتماعي محبوب ايراني ها
اسپکترومز به غير از وارد کردن اين اطلاعات، امکان نوشتن بيوگرافي را هم به شما مي دهد که خودتان را بهتر به ديگران معرفي کنيد و پروفايل تکميل تري داشته باشد. اما اگر احساس کرديد که اين ها هم برايتان کافي نبود، مي توانيد براي خودتان در اپليکيشن يک کانال اختصاصي بسازيد.
در حال حاضر تعدادي از هنرمندان مشهور ايراني و بعضي کسب و کارها در اسپکترومز اقدام به ساخت کانال کرده اند و از اين طريق با طرفداران شان ارتباط برقرار مي کنند. البته مشکل اينجاست که اسپکترومز هنوز امکان وريفاي کردن حساب هاي کاربري را به افراد نمي دهد، بنابراين هنوز نمي توان بابت اصل بودن اين حساب ها مطمئن بود و امکان دارد که بعضي کانال هاي ساخته شده جعلي و غير معتبر باشند.
با اين وجود در صورت استقبال از اسپکترومز، مي توان اميدوار بود که امکان تأييد حساب هاي کاربري هم به آن اضافه شود و در آن صورت مي توان آينده خوبي را براي اين اپليکيشن متصور شد. اما در کنار اين موضوع؟ يک قابليت خوب ديگر اسپکترومز اين است که با ساخت پروفايل در اين اپ، مي توانيد آدم هاي اطرافتان را پيدا کنيد و با آن ها هم صحبت شويد.

سلبريتي ها و کسب و کارها مي توانند در اسپکترومز «کانال» داشته باشند، البته محدودتر و با امکاناتي کمتر از چيزي که در تلگرام مي بينيد. قابليت پيدا کردن افراد و کسب و کارهاي اطراف هم جزو خصوصيات خوب اسپکترومز محسوب مي شود.
اين موضوع در مورد کسب و کارها هم صدق مي کند و اپليکيشن يک پروفايل مجزا براي Business ها در نظر گرفته که اين هم به خودي خود شايد بتواند که صورت جديدي از تجارت را در ميان شبکه هاي اجتماعي فعال در ايران پايه گذاري کند.
در واقع با اين قابليت مردم مي توانند رابطه نزديک تر و مستقيم تري با کسب و کارهاي محلي برقرار کنند، چيزي که تا کنون هيچ شبکه اجتماعي در ايران در بسترسازي آن موفق نبوده اما اسپکترومز مي تواند پتانسيل اين کار را داشته باشد.
اسپکترومز را نبايد يک شبکه اجتماعي پيشرفته مثل فيسبوک تصور کنيد

البته اسپکترومز هنوز اپليکيشن کاملي نيست و امکاناتش براي تکميل شدن راه درازي در پيش دارند. همانطور که در مقدمه هم گفتيم، اين اپ را نبايد به چشم يک شبکه اجتماعي پيشرفته مثل فيسبوک ببينيد چرا که صرفا ابتدايي ترين امکانات يک شبکه اجتماعي را به کاربرانش ارائه کرده و هنوز حتي امکان ساخت تايم لاين را هم ندارد.
نکته بعد اين که امکانات پيام رساني اپليکيشن هم بسيار ناقص هستند و فعلا کاري بيشتر از ارسال متن و عکس و ويديو و صدا (آن هم به صورت فردي نه گروهي) نمي توانيد در آن انجام بدهيد.
اما با نگاهي به نيمه پر ليوان بايد بگوييم که دسترسي آزاد به اين اپ و قابليت هايي که پتانسيل بالايي براي محبوب شدن دارند، احتمال موفقيت اسپکترومز در ايران را بالا مي برند. هر چند اين اتفاق در درجه اول مشروط به تکميل امکانات اپ و سپس تصميماتي خواهد بود که در مورد ادامه فعاليت آن اتخاذ خواهد شد.
اپليکيشن اسپکترومز را مي توانيد همين حالا و به رايگان در iOS و اندرويد تجربه کنيد. پيش از نصب توجه داشته باشيد که براي دريافت پيامک فعال سازي اپ نياز به ابزار تغيير دهنده آي پي داريد. اما بعد از ورود ديگر احتياجي به ادامه استفاده از اين نرم افزارها نخواهيد داشت.
Spectrums
قيمت: رايگان
سازنده: .Spectrums Inc
سيستم عامل: iOS و اندرويد
حجم: 50.8 / 17.6 مگابايت
دانلود:
اپ استور
گوگل پلي

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۶۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صبا آذرپیک به ۲ سال حبس قطعی و ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد

صبا آذرپیک با شکایت مجلس و برخی نمایندگان به ۲ سال حبس قطعی و ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد.

به گزارش مشرق، صبا آذرپیک که اخیراً تهمت‌هایی دروغ نسبت به رئیس مجلس و برخی نمایندگان مطرح کرده بود، به ۲ سال حبس، عذرخواهی و اعاده‌حیثیت از شکّات، جزای نقدی و ممنوعیت از فعالیت در شبکه‌های اجتماعی به‌صورت قطعی محکوم شد.

به گزارش خانه ملت، در پی شکایت‌های جداگانه از صبا آذرپیک از سوی مجلس شورای اسلامی، محسن دهنوی و زهرا شیخی نمایندگان تهران و اصفهان و دو شاکی دیگر به اتهام نشر اکاذیب، افترا و تهدید، وی به ۲ سال حبس تعزیری و جزای نقدی و اعاده‌حیثیت از شکّات از طریق عذرخواهی در یک روزنامه رسمی به انتخاب قاضی به دلیل ۵ فقره نشر اکاذیب، یک سال حبس تعزیری به اتهام تهدید و جزای نقدی به دلیل ۵ فقره اتهام و ۲ سال ممنوعیت فعالیت در فضای مجازی به‌صورت قطعی محکوم شد.

براین‌اساس صبا آذرپیک که در سال‌های گذشته در پوشش افشاگری اقدام به تهمت پراکنی دروغ علیه برخی نمایندگان، رئیس مجلس و نیز کلیت مجلس شورای اسلامی کرده بود، به دلیل نشر اکاذیب، افترا و تهدید به ۲ سال حبس قطعی و ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی و پرداخت جزای نقدی محکوم شد و این حکم لازم‌الاجراست.

دیگر خبرها

  • زبان طنز نیشدار است
  • پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران با روایت صفحات مجازی
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • صبا آذرپیک به ۲ سال حبس قطعی و ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد
  • درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه
  • راهکارهای بهبود فضای بالکن
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود