Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@17:20:59 GMT

۶۰ نمونه کارت ویزیت خاص در مدل های متنوع + چاپ

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۷۵۰۹۲

۶۰ نمونه کارت ویزیت خاص در مدل های متنوع + چاپ

معمولا اطلاعات مربوط به کسب و کار یا تخصص یا خدمات مربوط به مراکز به وسیله کارت ویزیت ارائه می‌شود.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام چاپ آقا، در ادامه مطالبی درباره کارت ویزیت آمده است که می‌خوانیم.

کارت ویزیت چیست؟

کارت‌هایی با استانداردهای متفاوت و اندازه‌ای کوچک (حدود ۵/۵ در ۵/۸ سانتی متر) که دربردارنده اطلاعات تماس و خلاصه‌ترین ارائه ممکن در مورد موضوع مورد نظر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دیگر سو می‌توان کارت ویزیت را وسیله کمک برای حافظه کسی که خدماتتان را به او ارائه کرده‌اید در نظر گرفت.

اطلاعات عمومی که در هر کارت ویزیتی وجود دارند شامل این موارد می‌شود: نام شخص یا شرکت، نوع وابستگی به کسب و کار، گاهی لوگو، اطلاعات تماس مانند نشانی، شماره تلفن، تلفن همراه، فکس، ایمیل، وب‌سایت و گاهی آدرس‌های مربوط به شبکه‌های اجتماعی مثل تلگرام، اینستاگرام، فیسبوک و … می‌باشد.

کارت ویزیت خاص

تفاوت میان کارت ویزیت خاص و کارت‌های عادی در جنس کارت، طراحی کارت و یا تولید متفاوت آن است. به گونه‌ای که محصول به وجود آمده کاملاً متفاوت از انواع معمول کارت ویزیت و گاهی با شکل و شمایلی متفاوت و خاص با برش‌های طراحی شده است. چنین کارت‌هایی اگر چه هزینه تولید بالایی دارند اما بازخورد و ماندگاری آن در دست مشتریان بسیار بیشتر و قابل قبول تر می‌با شد.

نمونه کارت ویزیت آرایشگاه، آرایشگاه زنانه و مزون

نمونه کارت کارت ویزیت مشاور املاک

برترین نمونه‌های کارت ویزیت در چاپ آقا

چاپ کارت ویزیت در چاپ آقا

شرکت چاپ آقا با ایجاد تیم‌های حرفه‌ای در تمام زمینه‌های طراحی کارت ویزیت، بررسی تخصصی فایل و چاپ و تولید توانسته است انواع درخواست‌های سفارش داده شده توسط مشتریان را به خوبی پوشش داده و با کیفیت بالا و مورد قبول به تولید و ارائه انواع کارت ویزیت بپردازد. تلاش هر روزه این شرکت در جهت افزایش دایره محصولات مرتبط و بالاتر بردن کیفیت و پایین‌تر آوردن قیمت تمام شده این محصول است. در حال حاضر سفارشات کارت ویزیت در چاپ آقا، هم به صورت افست و هم به صورت دیجیتال با تیراژهای مختلف که تمام نیازهای مشتریان را پاسخگو باشد انجام می‌شود. همچنین در زمینه طراحی کارت ویزیت‌های تیم آتلیه چاپ آقا با نگاهی نوین و حرفه‌ای به انجام سفارشات مختلف مشغول می‌باشد.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چاپ آقا كسب و كار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۵۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود

فائزه امینی در گفت‌گو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، سواد سلامت را با توجه به منابع مختلف، توانایی به دست آوردن، درک، ارزیابی و استفاده از اطلاعات بهداشتی و تصمیم‌ گیری‌های مرتبط با سلامت خواند و خاطر نشان کرد: سواد سلامت به پیمایش در منابع اطلاعات مرتبط با سلامت، استفاده موثر از این اطلاعات و درک بهتر افراد کمک می‌کند.

امینی با بیان اینکه سواد سلامت به عنوان یک عامل اصلی در کاهش نابرابری‌ های بهداشتی و بهبود سلامتی و وضعیت رفاه است، گفت: سواد سلامت یک رویکرد استراتژیک برای پیشگیری و کنترل بیماری‌ها است؛ بنابراین متخصصان مرتبط با سلامت قبل از ارائه مداخلات یا آموزش، لازم است از وضعیت سواد سلامت افراد، آگاهی داشته باشند تا بهتر بتوانند اقدامات مناسب را انجام دهند.

وی ادامه داد: سواد سلامت در حال حاضر به عنوان ابزاری اساسی برای پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیر واگیر در نظر گرفته می‌شود و بهبود سواد سلامت بیشتر از هر زمان دیگری برای آماده سازی افراد در موقعیت‌هایی که نیاز به واکنش سریع دارند، حیاتی است.

کارشناس سلامت با اشاره به چالش‌های دوران کووید۱۹ و انتشار اینفودمی‌ها که نوعی سونامی و اپیدمی از اطلاعات صحیح و غلط بودند، تشریح کرد: اینفودمی و اشتراک گذاری سهوی و عمدی اطلاعات غلط در دوران کووید ۱۹ باعث ایجاد سردرگمی برای شناسایی اطلاعات صحیح و قابل اعتماد از اطلاعات غیر قابل اعتماد و غلط می‌شد و برای جلوگیری از پیامدهای منفی این مسائل نیاز بود که افراد حتما به سلاح سواد سلامت مجهز شوند.

فائزه امینی با اشاره به پیامدهای پایین بودن سواد سلامت افراد، توضیح داد: سواد بهداشتی ضعیف می تواند منجر به چندین نتیجه سوء مانند تأخیر در تشخیص، عدم پایبندی به درمان، مرگ و میر، بستری شدن در بیمارستان و در نتیجه افزایش هزینه‌های مرتبط شود.

وی افزود: امروزه سواد سلامت به عنوان یکی از عوامل مهم برای ایجاد مداخلات موثر و به حداکثر رساندن نتایج بهداشتی در نظر گرفته شده است و محققان از رشته های مختلف بر لزوم در نظر گرفتن سواد بهداشتی شهروندان، سیاست گذاران، تولیدکنندگان و ارائه دهندگان اطلاعات تأکید کرده‌اند.

این کارشناس با بیان اینکه اولین قدم در جهت کاهش اثرات منفی سواد سلامت محدود، آگاه کردن و مسئولیت پذیری ارائه دهندگان خدمات سلامت در قبال سواد سلامت بیماران و مراجعه کنندگان است، تشریح کرد: سواد سلامت تأمین کنندگان اطلاعات و ارائه دهندگان خدمات به اندازه سواد سلامت دیگر افراد مهم است؛ چرا که ارائه اطلاعات واضح و ساده قابل فهم نیز بر عهده تأمین کنندگان اطلاعات است.

فائزه امینی با بیان اینکه اپیدمی‌ها همانند کرونا و افزایش متعاقب آن اینفودمیک‌ها نقش خبرنگاری حرفه‌ای را پر رنگ‌تر کرده است، اظهار داشت: خبرنگاران وظیفه خاصی برای انتشار اخبار سلامت دارند چرا که در طی همه گیری، ضروری است که اطلاعات نه تنها به موقع و دقیق باشد، بلکه متناسب با جمعیت‌های مختلف باشد. بنابراین خبرنگارانی که اخبار سلامت کار می‌کنند بین مردم و متخصصان مرتبط با سلامت واسطه می‌شوند و در واقع این خبرنگاران منبع ارائه اطلاعات علمی در مورد بیماری‌ها و سلامت در جامعه هستند.

وی افزود: خبرنگاران حتی ممکن است جزو اولین افرادی باشند که به خطرات بالقوه سلامت در جوامع توجه می‌کنند. بنابراین، هم کمیت و هم کیفیت اخبار منتشر شده در رسانه‌های جمعی مانند رادیو، تلویزیون و اینترنت مهم است زیرا این نوع ارتباطات بر پیشگیری از بیماری، ارتقاء سلامت و کیفیت زندگی تأثیر مستقیم دارد. ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ

امینی بر ارتباط خبرگزاری‌ها با متخصصین مرتبط با سلامت تأکید کرد و گفت: بهبود کیفیت اخبار مرتبط با سلامت در رسانه‌ها مستلزم ارتباط بیشتر رسانه‌ها و متخصصان سلامت، محققان و سیاست گذاران و همچنین موسسات آموزشی، سازمان‌های پزشکی و موسسات دخیل در تحقیقات علمی و بهداشتی است.

خبرنگار: ندا گودینی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229205

دیگر خبرها

  • برای رفع اشکال کارت منزلت شهروندی چه کار کنیم؟+ نشانی مراکز
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • نسخه‌نویسی مرد مهاجر افغان با مهر پزشک زن | تیراندازی و زخمی شدن یک نفر دکتر قلابی را رسوا کرد
  • موزه‌های آنلاین طراحی شد
  • ارائه خدمات به اتباع خارجی با کارت شناسایی جدید انجام می‌شود
  • دستاورد آموزشی افتخار معلم نمونه در اصفهان
  • طراحی کوپه، قدرت پیکاپ؛ یکی از عجیب‌ترین خودروهای امسال رونمایی شد(+عکس)
  • از فردریک تا بازگشت به خان نخست